8 март 2015 г.

Любовна магия с яйце - видео


Представям Ви видеоклип, в който подробно се обяснява извършването на утвърден метод от арабската магия за предизвикването на силна любов с употребата на яйце. Тъй като няма как да направя субтитри, за да добиете обща представа за какво се говори във видеото ще разясня накратко показаните в него ритуални действия.

Първата стъпка изисква намирането на прясно кокоше яйце. След като бъде почистено, с черно или червено мастило върху него се изписва квадратът на Ал-Газали, съставен от буквената композиция Батад Захадж Уах, заедно с имената на четирите архангели и фразата: "Неговото Слово е истината и Негово е владението!", изписани на арабски.

Следващото изискване е свързано с набавянето на специфично благовоние или т.нар. марокански Такш. Като допълнение към него може да се добавят и обикновен тамян, дърво алое, амбър и мускус или други по-екзотични благовонни смеси. Благовонието се слага в запалена кадилница, а над него се държи изписаното яйце и докато се окадява на дима се изрича заклинателният текст, известен като Ал-А'ахд Ал-Кадим (Древният пакт). Посредством призоваващата формула се отправя нареждане на джиновете служители да доведат незабавно любимия, изпълнен с пламтяща любов към извършителя. Накрая яйцето се оставя в кадилницата да се нагрява от топлината.

В заключение ще добавя, че извършването на тази любовна магия може да крие рискове, особено ако се изпълнява от неподготвен и незапознат. От определена гледна точка такова деяние може да се разглежда и като неморално, предвид факта, че чрез него се цели насилствен контрол върху волята на желаната особа. Въпреки това, подобни практики са заели трайно място в магическа традиция на арабския свят, като едни от най-често прилаганите от местните духовни фигури за предизвикването на обич.

3 коментара:

  1. Въпреки че става дума за арабски ритуал, не е ли по-лесно да се използва вуду-ритуал с яйце, което се надписва 9 пъти с името на любимия и се зарявя в земята? Доста по-лесно е, с по-малко хамалогия и само едно яйце и черен химикал...? ;)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Блогът е посветен на арабската магия, а не на друго. Ако исках да ви покажа автентичен вуду ритуал нямаше да има нищо общо с яйце, а щеше да е типична традиционна церемония, която повярвайте ми си е голяма хамалогия. Ритуалът за който иначе ме питате беше поместен преди години в друг сайт, в превод от една безполезна английска книжка с гръмко заглавие "Силни африкански магически ритуали за любов и пари", съдържаща дузина съчинени ритуали частично копирани от афро-американската традиция Худу, която е всичко друго, но не и Вуду.

      Ако търсите лесното и удобното, то можете просто да стоите вкъщи и да визуализирате, според много "експерти", това е силна магия за изпълнението на всяко желание, така че няма да имате никаква нужда да се ангажирате с яйца и други подобни.

      Държа и за 100-ен път да натъртя и подчертая, че информацията която публикувам в блога е единствено с общопознавателна цел, а не за да обучавам аудиторията на магьосничество.

      Изтриване