31 март 2015 г.

Отговори на вашите търсения - март 2015

По-голямата част от посетителите на блога влизат тук директно, като абонирани читатели на публикации или посредством линкове от Фейсбук и различни тематични блогове и страници в интернет пространството. Ежедневно обаче към сайта има и трафик от посетители, които биват препращани чрез най-разнообразни търсения, фрази или ключови думи от Гугъл и останалите търсачки, някои от които смешни, други странни и неразбираеми, а повечето под формата на въпроси. В края на всеки месец ще изкарвам някои от тези попадения, които са ми направили впечатление и ще им давам кратък отговор или коментар, като предполагам, че ще ви бъде полезно, а вероятно и забавно.

„магия с кламериВиждам, че популярността на магиите с канцеларски материали нараства значително. Може би следващият хит ще бъде магия с телбод.

„как се прави магия за длъжници – За да имате длъжници изобщо не ви е необходима магия. Достатъчно е да притежавате пари и винаги ще се намери кой да ви ги вземе и да не ги върне обратно.

„магия за привличане - Имам една за привличане на мухи, мога да я споделя.

„правят ли се магии на желязоЕдва ли някой ще иска да омагьосва желязото, освен ако не е алхимик стремящ се да го превърне в благороден метал.

„безплатна магия - Магьосниците не членуват в дружество за благотворителна дейност. Ако за лечение не се иска нищо или се оставя от сърце, то за магия може и да ви съдерат кожата.

„магия и джинове - В действителност по-голямата част от магиите в арабската традиция се осъществява чрез джиновете, а не чрез самите нас. Ще ви споделя и друг малко известен факт, измежду самите джинове също има магьосници, които пък са учители на човешките такива. Един от най-известните от тях например е управникът на ден сряда Буркан Абу Ал-А’аджаиб или Буркан Баща на Чудесата. Съществува дори и племе на джиновете, което се нарича Маджуси (от персийската дума за магове и огнепоклонници). Звучи фантастично, нали?

„много пари магиия - Всеки месец има поне по едно търсене за магия за много пари. Че сте и лакоми на всичкото отгоре. Гладен и оглупял народ чака да забогатее с магия. Ще почакате...

„кога започва действието на магията - Зависи от магията.

„trqbva mi izpitana magiq za razdqla - И на мен!

„любовна магия се прави с молитва - Три пъти "Отче наш" и любимият ви е цъфнал пред вратата с букет цветя в ръка.

„магия за печалба от тото - Няма пък да ви я кажа тази магия, ще си я пазя само за себе си и при всеки тираж ще си печеля джакпота. Вече не знам какво да ги правя толкова много пари.

„какъв ритуал да направя за пари” - С това търсене вече съм съгласен, тъй като е правилно зададен въпрос. За привличането на финансови средства можете да прочетете следните публикации - тук и тук.

„ходжите помагат ли на хората при самнение за магия” - Да, помагат им, като правят съмненията още по-основателни, а ако случайно решите да не си развалите магията при тях срещу поисканите няколко хилядарки ще бъдете заплашвани със смърт на цялото семейство. На усъмнилите се в магия честито!

„обреди за магия с мензис” - Успех в намирането им!

„вреди ли ако се четат лично киприяновите молитви” - Да, вреди! Много е опасно човек сам да се моли вкъщи. Така можете да си навлечете черна магия за смърт, родово проклятие, обладаване от демонична сила и ред други страховити неща, само защото сте се осмелили да се молите лично. 

„magiq s svesht za sdobrqvane” - Свещите могат да бъдат използвани като част от всякакви видове магически практики, но в ритуалите за любов и хармония в Рухания се изисква изработка на свещ, върху която се изписват определени имена или заклинателни формули и която се запалва да гори за един или повече дни в съпровод с молитви и призиви.

 „коран от арабски на български” - Единственият академичен български превод на Корана е на проф. Цветан Теофанов, признат от Главното мюфтийство. Друг добър е този на проф. Иван Добрев. Има и още няколко други издания в превод от турски и арабски, но са в по-свободна интерпретация. 

„муска от ходжа за любов кога почва да действа” - Обикновено никога, защото мнозинството от подвизаващите се у нас като ходжи са неуки, мошеници или жени от ромски произход с увито около главата холно перде и с литературен роман в ръка под предтекст, че е Коран. 

„съществуват ли джинове” - Хубав въпрос, но това е като да питате има ли Бог? Мисля, че всеки сам трябва да открие истината за себе си без да се води от чуждо мнение, защото и да ви кажа, че съществуват едва ли ще ги видите или пипнете за да се уверите лично. 

„kolko pari varvi razvalqne na magiq” - Точно така! Развалянето на магия вече не е помощ, а търгашки бизнес. Цените обикновено се изразяват в хиляди левове, а по-лековерните дори си ипотекират жилището за да могат да се разплатят с алчните търговци.

„бяла магия за любов с мензис” - Те такова животно нема! Все едно да кажем бяла магия с мъртвешка вода. Целта на влиянията с менструална кръв е принудително и насилствено да се обвърже нечия воля, а в арабската традиция такава кръв се изплолзва за едни от най-вредоносните магии. 

„прилеп -против магий” – Опитайте за, а не против магии.

„заклинание с думи за любов” - Тези ваши "думи" много ги обичате. Ясно е, че щом е заклинание ще е посредством вербална реч, а не с мимики или танц. 

„мензис магия” - Наточете 2-3 литра и го изсипете в кафето на възлюбения. Да му е сладко!

„как да разберем дали заровеното в градината е магия?” - Това е като да питаме, как да разберем дали сме болни, ако ни боли главата. За целта е необходимо да се обърнете за помощ към запознато със съответната материя лице. И едно много важно нещо, което почти никой не се сеща да прави - снимайте намерените вещи, тъй като изображението би могло да помогне за да се определи дали става въпрос за магия или не.

„арабски заклинания за сбъдване на желания” - "Абракадабра, да ми се сбъдне желанието веднага!"

„на колко време се подновяват любовните магии” - Зависи от самата магия. Ако е посредством захранване тогава трябва да се подновява през няколко месеца.

„арабска магия признаци” - Не се характеризират с нищо по-различно от всички останали видове. Ако е за любов ще води до любов, ако е за вреда респективно ще води до нещастия и проблеми, без значение дали е българска, арабска или китайска.

Няма коментари:

Публикуване на коментар