28 февруари 2015 г.

Отговори на вашите търсения - февруари 2015
По-голямата част от посетителите на блога влизат тук директно, като абонирани читатели на публикации или посредством линкове от Фейсбук и различни тематични блогове и страници в интернет пространството. Ежедневно обаче към сайта има и трафик от посетители, които биват препращани чрез най-разнообразни търсения, фрази или ключови думи от Гугъл и останалите търсачки, някои от които смешни, други странни и неразбираеми, а повечето под формата на въпроси. В края на всеки месец ще изкарвам някои от тези попадения, които са ми направили впечатление и ще им давам кратък отговор или коментар, като предполагам, че ще ви бъде полезно, а вероятно и забавно.

„kade ima hodja” - Предимно в България, Турция, Босна и Албания.

„kakse pravat magii za kasmet” - С късмет.

„kakserazvalq magia” - Не особено лесно.

„леенето на олово мит или” - Отговорът на този въпрос можете да откриете лесно, като отидете при която и да е баба, която лее куршум и сами се уверите колко е митично или реално.

„отзиви за мароканския ритуал за премахване на лош късмет” - Това да не е рецепта за картофи на фурна?! Ритуалът е поместен само с познавателна цел (както и по-голямата част от материалите в блога), а не като лесно средство, предназначено да решава проблемите на масовата аудитория. Отучете се от този потребителски манталитет в стил bg-mamma и започнете сами да поемете инициатива, а не като овце сляпо да следвате стадото.

„ритуал за изхвърляне на лош късмет” - Взимаме лошия късмет. Поставяме го в пликче. Сгъваме го. Хвърляме пликчето в кошчето за боклук. Край на ритуала.

„ходжи лъжат” – Нищо подобно. Всички са безобразно честни. Питайте например ходжа Гюлшен, тя няма да ви излъже, но си пригответе минимум 1600 лв. за първо ходене, а ако ви извика повторно поне още 3 бона. Ако имате късмет можете да спечелите и безплатен удар с лопата от неин роднина. Хвала на такЪви ходжи!

„краище дядо исмаил почина” - Нямам такава информация, но и да е починал, бъдете сигурни, че друго менте ще го замести още преди тялото на предходния да е изстинало.

„може ли дядо исмаил от краище да направи така че да остане на работа мъжа ми” - И веднага ви отговарям така: "Драга ми госпожо, ако на мъжа ви са му вдигнали мерника от работа, нито дедо ви Исмаил, нито дедо ви Коледа ще променят нещо за да остане!" 

„napravena li e magiya s tursko oko” - Не, направена е с турска баклава.
„kak se pravat bebeta 2015” - Така както са се правили и през всички останали години преди 2015-та. И не, не ги носи щъркелът. Ако родители ви все още не са провели с вас разговора за птичките и пчеличките, адекватно обяснение за забременяването можете да откриете в който и да е учебник по анатомия и физиология.

„magiq za razdelqne” - Какво ще разделяте? Плявата от житото?

„магия с котка” – Вземаме една котка. Изричаме заклинания върху нея и я хвърляме на врага си. Ако не бъде омагьосан поне ще си има нов домашен любимец.

„магия с петел кой разваля” - Вероятно, който обича да похапва пилешко. Обикновено обаче фалшивите врачки и ходжи от циганския етнос ще ви поискат да колите кокошка на гробище, което е стар трик за да ви измъкнат куп пари под носа.

„nai dobrite magosnici v bg” - Мистер Сенко и Астор.

„лекуване на срамни въшки” - Обърнете се към вашия лекуващ лекар или специалист по дерматовенерология.

„наи силната магия на света за привличане на пари” - Не само най-силната, но и най-силната на света. Кое ли ще е това? Елементарно - човешката глупост, която е безгранична и от нея се печели най-много.

„думи за привличане на пари” - Опитайте със следния призив: "Насам народе, който разбира тук се спира!" Особени помага, ако имате сергия със зарзават на пазара. Няма как да не изкарате някой лев.

„как звучи турска молитва за защита от” - Пуснете си новини на турски в национален ефир и ще разберете как звучи турска реч. Ако не ви е достатъчно пуснете си Листопад без дублаж.

„магически арабски думи за пари” - Абракадабра, да ми се напълнят джобовете с пари!

„магически думи за бързо привличане на пари” - Не само за привличане на пари, но и да бъде бързо! Аз пък няма да ви ги кажа тея думи. Ще си ги пазя само за себе си и ще ходя с претъпкани джобове от бързо появили се пари. Даже мисля да си приготвя една вана със столевки и да злорадствам как народът се трепе за жълти стотинки, а аз умея да предизвиквам дъжд от пари само с някакви си вълшебни думи.

„ритуали за премахване на лоши конкуренти” - Това, което търсите не е нищо друго освен магия за фалит и провал. За голямо съжаление у нас такива въздействия са често използвани или поне напоследък редовно попадам на подобни случаи, така че последното нещо което бих направил е да ви уча как да си разчиствате сметките с конкуренти.

„турска магия с мензис” - Не е само турска, в българската захранването с менструална кръв също е доста използван похват за омагьосването на любимия. Добрата новина е, че малцина са наясно как да извършат подобен обред, а не произволно да капят телесна течност в питието на изгората си.

„как да си направим амулет за защита” - С познание относно съответната магическа обредност, което няма как да се придобие само с рецепти "how to" от интернет.

„най добрия ходжа в българия” - Това би следвало да бъде някой, надарен с определени нравствени качества и добродетели като морал, човечност и професионалност. В настоящия момент такъв у нас няма да намерите никъде и отговорът е съвсем прост - какъвто народът, такива му и ходжите.
 

2 коментара:

  1. Уважавам Ви,но не мисля,че " какъвто народът ,такива му и ходжите".Българският народ е героичен и славен народ и това се доказва ако обърнем поглед назад.Фактът,че сме на тази земя повече от хиляда години говори много и неспоримо.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Съгласен съм с Вас, но това се отнася за миналото ни, а аз говоря за настоящето. Всеки ден виждам с очите си що за народ сме и съм безкрайно разочарован. 80% от населението са абсолютни дебили, една изпростяла нация. Ни най-малко не съжалявам да го кажа. Жалко за историята ни, жалко за наследството и богатствата ни, но стока от днешното поколение не става. Да, има все още читави и разумни хора, но една птичка пролет не прави. Ще видим колко героични и славни ще сме след 50-на години, когато може и да сме се стопили...

      Изтриване