14 февруари 2015 г.

Призоваване на шепнещ джин




Ако желаете да научавате най-съкровените мисли на хората, да разбирате техните тайни и намерения и да получавате скрита информация за всякакви събития, чрез следния ритуал можете да осъществите връзка с един от шептящите джинове, чието име е Уаш. Той ще ви нашепва сведения или ще го чувате като глас в ухото, като ви съобщава всичко онова, което искате да узнаете. 

Седем дена преди ритуала трябва да се спазва пост и духовно въздържание, като в час на Венера гравирайте талисмана на джина върху оловна плочка и го съхранявайте с вас. След края на този период трябва за седем поредни дни да изричате заклинанието и призива по 100 пъти сутрин и по 1000 пъти вечер, като окадявате талисмана с благовоние от тамян и мастикс и се взирате в него. В края на последния ден или дори по-рано при изричането ще чуете невидим глас в ухото, който ще започне да ви шепти. Когато го чуете допрете талисмана до дясното си ухо и произнесете следното:

"Призовах те да сключиш пакт с мен за да се отзоваваш и да ми отговаряш винаги когато пожелая!"

Щом сключите съглашение носете талисмана с вас и всеки път, когато пожелаете да ви бъде съобщена каквато и да е информация произнесете заклинанието само веднъж и джинът ще се отзове на повикването ви.

Забележка: Тъй като не желая да публикувам пълния текст на заклинанието в страницата, онези от вас, които искат да го получат могат да се свържат с мен.

2 коментара:

  1. Каква е "печалбата" на джина в случая? Не вярвам безплатно да ти върши работа...?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Правилно, при тези създания такова нещо като безплатен обяд няма, освен ако те самите нямат някакви скрити мотиви или не симпатизират по някакъв начин на човека за да му помагат доброволно. Под "печалба" разбирайте, че от извършителя ще се изискат определи услуги в замяна на тези на джина на принципа Qui pro quo или танто за танто.
      Какво точно ще поиска от вас, това няма как да се каже, защото изискванията при всеки са различни. Мога обаче да ви успокоя, че концепцията за продажба на душата или други подобни безмислици от популярната култура нямат никаква валидност в този случай.

      Изтриване