31 януари 2015 г.

Отговори на вашите търсения - януари 2015По-голямата част от посетителите на блога влизат тук директно, като абонирани читатели на публикации или посредством линкове от Фейсбук и различни тематични блогове и страници в интернет пространството. Ежедневно обаче към сайта има и трафик от посетители, които биват препращани чрез най-разнообразни търсения, фрази или ключови думи от Гугъл и останалите търсачки, някои от които смешни, други странни и неразбираеми, а повечето под формата на въпроси. В края на всеки месец ще изкарвам някои от тези попадения, които са ми направили впечатление и ще им давам кратък отговор или коментар, като предполагам, че ще ви бъде полезно, а вероятно и забавно.

„как да си направя муска” - Като отидете при ходжа.

„domaschni magii za lubov” - Взимаме литър домашна ракия и кило домашна туршия, поканваме изгората си на гости в домашна обстановка и ето - домашна любовна магия. Наздраве!

„магия за печалба от тото” - Купувате си няколко милиона фиша и ги попълвате с всички възможни комбинации. От това по-сигурна магия няма. На печелившите честито!

„ходжа демир” - Вече няколко пъти попадам на този израз и за да няма неясноти нека поясня, че Демир не е ходжа, а нумеролог, работещ с прогностични методи, гадателски карти и Таро, чиято дейност се извършва посредством телефонна консултация. Ако има такива, подвизаващи се с това име като ходжи, врачки, шамани или други чудотворци, то най-вероятно се касае за измама.

„безплатен ритуал за отключване на късмет” - Не ми е известна особа, която да извършва подобна услуга на доброволни начала, но дано успеете да намерите. Дотогава ви предлагам да се възползвате от напълно безплатната информация, която можете да откриете на настоящата страница.

„на коя ръка се носи пръстен при арабите” - На която им е удобно.

            „развалянемагиясогледало” - тваинтервалитезанищогинямате.

„черни магийи итяхното развалене” - Все бях виждал грешно изписване на думата "магии", но на "магийи" попадам за пръв път. 

„стари монети около плъстина” - Това не успях да го разбера, съжалявам.

„адем помогнал ли ви е” - Не ми е.

„kak se pravat magii” - С пръчката на Хари Потър. 

„магиии махане слеене на куршум за раздяла родови маггии” - Еха, супер-мега-хипер-турбо-чудодейно леене на куршум срещу родови магии за раздяла, прогресивно затъпяване, косопад и срамни въшки. Преди употреба прочетете упътването!

Няма коментари:

Публикуване на коментар