30 септември 2014 г.

Отговори на вашите търсения - септември 2014     По-голямата част от посетители на блога влизат тук директно, като абонирани читатели на публикации или посредством линкове от Фейсбук и различни тематични блогове и страници в интернет пространството. Ежедневно обаче към сайта има и трафик от посетители, които биват препращани чрез най-разнообразни търсения, фрази или ключови думи от Гугъл и останалите търсачки, някои от които смешни, други странни и неразбираеми, а повечето под формата на въпроси. В края на всеки месец ще изкарвам някои от тези попадения, които са ми направили впечатление и ще им давам кратък отговор или коментар, като предполагам, че ще ви бъде полезно, а вероятно и забавно.

“разваляне на магия с катинар” - Ако магията е направена с катинар за заключване на късмет, език, потентност или утроба, то същият трябва да се отвори/разбие. В народната традиция има и други начини, като например катинари, които се слагат да престоят във вода под звездите и с която след това се правят поливки. В арабския свят отключването на късмет и вързано брачно щастие с катинар също е популярен метод и може да бъде разглеждан като своеобразна форма на разваляне и неутрализиране. Не очаквайте да намерите една единствена универсална рецепта панацея.
            „kakvi sa tezi magiosnici” - Кои? Малко повече подробности никак няма да са излишни.
„магия за много късмет” - А за по-малко не е ли удачно?
„магия от железен предмет” - Не съм чувал все още железните предмети да са почнали да правят магии.
„арабски символи за пари” – Тези символи за пари са универсални и важат за цял свят - $, £, €.
„rain ходжа” – Все още не ме бяха спрягали за ходжа, но ето че винаги има и първи път. В бъдеще опитайте с rain магьосник или леко заядлив вещер.
            „леене на куршум разваляне на магии” - Куршум не се лее за разваляне на магии.
„колко струва муска за защита от ходжа” - Интересно дали имате предвид муска, която да ви защитава от ходжи или муска правена от такива? Ако е първото все още не съм чувал да се предлагат подобни на родния окултен битпазар. Ако пък търсите защитна муска или амулет против негативни сили е същото като да питате колко струва една книга.
„защита от ходжа защита” - Може би наистина става въпрос за това как да се защитите от ходжа. В 99% от случаите не е необходимо, защото ходжата е просто мошеник. При останалия 1% ви е нужна съответна форма на предпазване и отблъскване или предприемането на по-агресивни мерки за отвръщане.
„kak se uni6tojava muska” – В повечето случаи директно се хвърля на боклука, защото е фалшива. Когато обаче се налага неутрализиране на истинска муска има различни начини, като класическият изисква физическото й унищожаване в съчетание с определени ритуални действия.
„как да отключим любовта” - Хубав житейски въпрос. Съветът ми е да опитате с повече позитивизъм и настроение и рано или късно любовта ще дойде.
            „турско око за кола против уроки” – Не съществува амулет синьо око специфично предназначен за автомобили. За тази цел можете да закачите което и да е.
„как се разваля магия за късмет и щастие” - Още един, на който късметът и щастието са му дошли в повече. Дай, Боже, всеки му!
 „откриване на магии в домът си” - За онези от вас, които имат основателно съмнение, че са потърпевши на злонамерено въздействие поставено тайно в дома им, един от най-добрите начини за намирането му е чисто механичен. За целта направете обстойно претърсване и почистване. Търсете най-вече зад големи мебели, под матраци и легла, в ъгли, около прагове и врати. Понякога и най-неочакваните места могат да крият странни предмети или субстанции. Това обаче не бива да се превръща в параноя, защото, ако човек си науми, че е обект на атака и най-обикновена стара опаковка може да му причини нервен срив с внушението, че е смъртоносно проклятие.
„крак от петел или кокошка какво значи за магии” - Самостоятелно общо взето не служи за нищо. По-скоро като ритуален атрибут или част от даден обред, а в някои магически традиции се използва като амулет.
„правене на магия с хляб” - Винаги когато търсите "магия с еди-какво си" ми е неимоверно трудно да разтълкувам за каква точно магия става въпрос и за каква цел. В бъдеще, ако сте по-конкретни може би ще откриете това, което ви интересува.
„magia za lubov po koran" - По-голям успех ще имате с магия за правоговор по буквар.
„kakvo oznachava sinioto tursko oko” – Означава защитен амулет.
„магически думи за отключване на магията” – Опитайте с: „Абракадабра, магия отключи се!”

Няма коментари:

Публикуване на коментар