30 април 2014 г.

Отговори на вашите търсения - април 2014По-голямата част от посетители на блога влизат тук директно, като абонирани читатели на публикации или посредством линкове от Фейсбук и различни тематични блогове и страници в интернет пространството. Ежедневно обаче към сайта има и трафик от посетители, които биват препращани чрез най-разнообразни търсения, фрази или ключови думи от Гугъл и останалите търсачки, някои от които смешни, други странни и неразбираеми, а повечето под формата на въпроси. В края на всеки месец ще изкарвам някои от тези попадения, които са ми направили впечатление и ще им давам кратък отговор или коментар, като предполагам, че ще ви бъде полезно, а вероятно и забавно.

„магия за любов с лист” - Не знам защо сте решили, че листите са магически, освен ако не възнамерявате да практикувате древното изкуство оригами и да творите хартиени вълшебства.
„автобиография на джинджи ходжа” - Благодаря ви, че ме разсмяхте толкова с това търсене. Може би искате да го наемете на работа или сте убедени, че е важна историческа личност.
zashto se slaga snimka pod vuzglavnicata - Защото е глупост на врачките уж за привличане на любов, но и върху цял фотоалбум да преспите няма да стане нищо.
magia za liubov s kragal kamak - За любовна магия с камък силно се съмнявам. Талисман за любов върху камък вече е друго нещо.
форум за ходжата в смядово - Цял форум посветен на ходжа? Доста известен ще да е, а за първите десет посетители сигурно има и промоционален бонус – безплатна магия по избор.
„polojitelni mneniq za vra4ki prave6ti magii” - Всяка врачка, обкръжена от бутафорен реквизит ще ви предложи непотребни боклуци под форма на чудни вълшебства. А за положителни мнения трябва да знаете, че не малка част от тях самите си пишат суперлативи в интернет и си поръчват платени публикации в медиите, така че ако търсите обективност най-добре се откажете.
за какво е бонджук - За правене на гердани и украси, защото бонджук на турски означава мънисто.
магии за отмъщение- Магия как да унищожим неприятеля си, при това общоизвестна и публикувана в интернет? По-лесно ще си купите ядрено оръжие от виртуалното пространство.
на кой ходжа действат и помагат муските - На абсолютно нито един от известните, подвизаващи се по телевизии, с платени публикации и лъскави реклами. Ако има някой непознат и скрит в забутано селце (вярвам, че има такива) и който наистина си разбира от работата - успех с намирането му!
сърцето на корана заклинания - Сърцето на Корана е най-могъща магия и всесилно заклинание за сбъдване на желания, за лесно забогатяване, за привлекателност и подмладяване, за престиж измежду всички хора, за отстраняване на врагове и съперници,  за лечение на болести, разваляне на магии и защита от всяко зло. Е, поне така излиза според думите на мургавия телевизионен гуру, факир на турско-арабската магия (той си знае кой е, защото чете и краде публикациите ми) и с тази внушителна магия човек може да стане безсмъртен. За повече информация потърсете вашия симпатичен матов спасител само на един клик в Гугъл и бъдете просветени от върховното му познание и способности.
арабска защита - Не ми е известно арабско бойно изкуство за самозащита. Ако имате предвид арабски защитен амулет, това е друго нещо. Сигурно е досадно  да поправям читателите постоянно, но няма как да се пишат глупости и да се очаква сериозно отношение.
какво представляват муските за зачеване” - Същото като всички останали муски - сгънат лист с изписани молитви, заклинания или талисмани.
символ синьо око” - Не е символ, а е защитен амулет. Стига вече с тези символи, вместо блог за арабска магия май е трябвало да направя сайт за ограмотяване и правопис.
lesna magiq za privlichane” – Закачете си червен фенер на прозореца. Как пък винаги само лесното търсите - лесна работа, лесно замогване, лесни магии и все на хляба мекото. После да се чудим защо държавата ни е на тоя хал?!
magii napraveni ot hodji kolko silni ssa - По скалата на Мерлин за магическа сила, някъде около 7,8 степен или малко под драконовите магии и над тези на джуджетата.
леенето на куршум за успех” - Еха, новият хит на врачките! Веднага се запътвам да ми леят един бърз куршум за забогатяване и да ми провърви във всичко. Чудя се дали в списъка с чудотворни услуги се предлага и леене на олово за подмладяване или срещу косопад?
арабски проклятия” – Никак не е учтиво да използвате подобни изрази, но щом искате да знаете ето няколко: Ибн ал-шармуута /Кучи син!/, Йакхраб байтак /Да ти се разруши къщата!/, Йатак дарба фи калбак /Да пукнеш дано!/
към кого да се обърна за разваляне на магия - Към магьосник или лечител.
 зъл дух джин - Не всички джинове са зли. Онези, които са врагове на човека се наричат шейтани или можем да ги определим като еквивалент на демони. Останалите са неутрални и едва една малка част са благоразположени към нас.

Няма коментари:

Публикуване на коментар