10 април 2014 г.

Екзалтация на Юпитер



Юпитер е най-голямата планета в слънчевата ни система и тази с най-благотворно влияние. В астрологията тя управлява всички дела свързани с успеха, късмета, щастието, постиженията, богатството и възможностите. В митологията Юпитер е владетел на небесата и върховен бог, който символизира честта, добродетелта и мъдростта. Счита се, че когато сме под позитивното му влияние няма да изпитваме затруднения и успехът ще ни съпътства постоянно.
На всеки 12 години Юпитер навлиза в своя екзалтационен знак Рак, което е рядко събитие и на което искам да ви обърна внимание, тъй като малцина ще съумеят да се възползват от него.
Най-общо казано екзалтация означава когато трансферът на енергия на дадена планета в духовен аспект към нас е най-силен или с други думи влиянието й през този период е на 100% и силата й се реализира най-пълно. Съответно талисман изработен по това време ще улови максимално енергията на небесното тяло с което е свързан.

Предстоящата през този април екзалтация на Юпитер е единствената до следващото десетилетие. Тя е особено благоприятна за успеха на каквото и да е начинание с което искате да се захванете, независимо дали свързано с разрастване, бизнес, привличане на земни блага, реализиране на важни начинания и успех в каквито и да е материални или духовни дела.
През периода на екзалтация на Юпитер в края на месеца ще се състои и тази на Венера, което е още по-рядко събитие на едновременна екзалтация на двете най-благотворни небесни тела и увеличаващо още повече позитивните енергии, подходящи за изработването на магически талисмани за успех и любов.
Представям ви талисман на Юпитер, описан в прочутия арабски труд за планетарна магия Гхайат Ал-Хаким, от който можете да се възползвате като изработите през настоящата екзалтация на планетата. Тя ще започне от 24.04.2014 г. и ще приключи на 01.05.2014 г. Талисманът се изписва на жълт лист (може и директно да се принтира) и се окадява на благовоние от дърво алое, амбър и бяло сандалово дърво. Носи се с вас или се закача у дома или на работното място за да привлича планетарната енергия за успех и реализиране на целите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар