11 декември 2012 г.

За неуспешен брак




Магията се извършва от свекървата или майката на младоженката, когато желае да раздели двамата и да нямат успешен брак. Трябва да се открадне желязна маша и да се хвърли в поток или водоем на пусто място, където никой не стъпва. Оставя се да престои там за три дена, след което се прибира в дома и се слага в огнището, като се казва седем пъти сура Ал-Фатиха и се духва към нея, заедно с името на момичето (бъдещата съпруга) и веднъж: "Баалядам ким чузе" (букв. “Вързах я, да видим кой ще я отвърже”). С тази маша трябва да се обиколи четиридесет и един пъти около главата на младоженката (докато спи) и да се занесе и постави в корените на елша. Когато се оставя под дървото се посипва с шепа пепел от огнището, в което е била сложена по-рано и три пъти се изрича името на момичето - наляво, надясно и към посоката на дома й. След това се пикае върху машата, като се казват имената и на двамата младоженци и се оставя там, като между двата й края се подпъхва камък за да не се затворят. Докато двете крила са отворени, така и двамата ще са раздалечени и няма да консумират брака си. Това обаче трябва да бъде извършено преди сватбената нощ.

3 коментара:

  1. Zanimljiv text, turska magija poznata je po velikom broju čarolija za vezivanje i spajanje ali i razdvajanje partnera.

    ОтговорИзтриване
  2. . УаЛЛАХи брат, ти не вярваш в Аллах, убеди ме, ти не вярваш в АЛЛАХ

    ОтговорИзтриване
  3. Предполагам, че по-горният коментар е отправен към мен, затова ще поясня, че нямам принадлежност към никоя от монотеистичните религии.

    Блогът има окултна насоченост и е ориентиран към такава аудитория, но стои извън идеята да подстрекава извършването на действия с цел вреда, а повечето ритуални практики са само с научна стойност.


    ОтговорИзтриване