31 октомври 2014 г.

Отговори на вашите търсения - октомври 2014



      

         По-голямата част от посетители на блога влизат тук директно, като абонирани читатели на публикации или посредством линкове от Фейсбук и различни тематични блогове и страници в интернет пространството. Ежедневно обаче към сайта има и трафик от посетители, които биват препращани чрез най-разнообразни търсения, фрази или ключови думи от Гугъл и останалите търсачки, някои от които смешни, други странни и неразбираеми, а повечето под формата на въпроси. В края на всеки месец ще изкарвам някои от тези попадения, които са ми направили впечатление и ще им давам кратък отговор или коментар, като предполагам, че ще ви бъде полезно, а вероятно и забавно.


"как мога да се свържа с ходжа" - Опитайте по телефона или чрез лична среща.
"как да разчета магия написана на арабски и турски", "прочитане на магия написана на арабски и турски" - Ако не разбирате езика и не сте запознати със значението на изписаното сами няма как. Точно за такива случаи предлагам своята помощ, при това съвсем безплатно. За всеки, който е намерил нещо подобно в дома си и иска да разбере предназначението му, може да го заснеме и да ми го изпрати на посочените координати.
"magii pisano na turski" - Ако става въпрос за муски, те не се изписват на турски, освен ако ходжата не е мошеник и не знае арабски.
"за колко дни може да се развали магия за завързан късмет" - Зависи от начина на разваляне и от направената магия.
магии за смърт s jivak kak se pravi” - Никога не мога да спра да се чудя на подобни търсения в стил как се строи реактивен двигател с клечка за зъби for dummies.
"как се разваля магия със захар и парче хляб" – Проверете в наръчника „100 лесни начина за разваляне на магии със захар и хляб”.
"признаци на заровено имане" - Ако се позовем на народните поверия, един от най-явните признаци е появата на син пламък над мястото на заровеното имане през определени празнични дни на годината. Също така се твърди и че там където гръм е паднал повече от веднъж е много вероятно да има скрито злато. В други случаи, онези които заравят оставят характерни белези и следи, които на иманярски жаргон се наричат нишани и относно разпознаването им, което за мен си е цяла наука, ви трябва опитен специалист от съответните среди.
"арапски цифри" - Бедните араПи...
"заклинания и ритуали за правене на магия с пръст от гроб" - Абракадабра, да стане магията сега! Само дето не сте уточнили за какво да е.
"какво показва оловото при леене на коршум" - Това ми напомня за вица с Бай Кор, но няма да ви го разказвам. По отношение на кУршума, в излятата форма на оловото народните лечители виждат фигури на уплаха или това от което се е стреснал човекът.
"този ходжа адем" – Ах, тази Мери.
"кой прави магия за връщане на дадени пари" - Магьосникът.
"arabski syveti v lubovta" - Интересно търсене, но се съмнявам, че в блог, който не е посветен на сексология ще откриете подобни съвети.
"бухур" - На арабски бухур означава благовоние.
"мюзеин" - Мюезин е духовен служител към джамията в ислямската религия, който призовава от минарето мюсюлманите към молитва, пеейки езана.
"как се прави бяла магия" - Като черната, само че наопаки.
"магии за отключване на врата" - На някои билки използвани в магията се приписва способността да отварят заключени ключалки. Също така съществуват и характерни ритуали предназначени за тази цел. Надявам се обаче, че не се опитвате да извършите влизане с взлом. Ако вратата е ваша най-добре извикайте ключар.
"магия тайни сури корана" - Всичките 114 сури, които се съдържат в Корана не са никак тайни и могат да бъдат прегледани в което и да е издание на свещената книга.
"молитви при палене на тамян" - Паленето на тамян не е задължително да бъде съпътствано от молитви. Обикновено благовоние се пали като безкръвно приношение към дадено божество, към което се обръщаме с конкретна молитва. Съответно ароматът може да бъде различен според изискванията и целта на обреда.
"на кой се подчиняват джиновете" - На Всевишния, а по-долу в йерархията на техните управници и крале.
"ходжа разваля магия" - А понякога я прави.
"govereshti s djinove bg" - Имате предвид контактуващи с джинове. Такива по мои данни и от изследванията ми върху множество ходжи от различни краища на страната няма. Разбира се, допускам, че все пак е възможно в българо-мохамеданските райони да съществуват хора, които евентуално притежават подобно познание и способности, но силно се съмнявам, че ще са обект на публично достояние.
"най добрата ходжа" - Питам се и аз, коя ли ще е тая ходжа, мъж ли е, жена ли е, яде ли се, пие ли се?
"vikane na djudje v ogledaloto" - Навяхте ми спомени за детските години, когато по училищни лагери сме викали джуджето Пастичко/Сладкишко с парче шоколад. Ще трябва обаче да ви разочаровам, тъй като подобни ритуали са продукт на градски легенди и служат само за забавление на подрастващите. Ако все пак търсите реална информация, в това отношение може би най-близко стоят практиките Дарб Ал-Мандал, използвани от арабските магьосници за прорицаване или комуникация с невидимия свят чрез огледало, масло или мастило.
"арабски книги за магии" - Вероятно преведени на български и с подробни инструкции... успех в намирането им!
"магия за любов с рисунка" - А защо не с оцветяванка? Извън шегата графичното изборазяване на желаната цел или персона е характерен метод в рухания, при който се цели оподобяване на принципа на симпатичната магия.
"narovi kori otvar" - Бих казал, че тази отвара, предписвана като илач панацея е запазена марка на повечето нашенски ходжи. Независимо, че корите на нара притежават лечебни качества и се използват в народната медицина, няма как да се предписват като лек на всеки втори клиент.
''арабски магии таласъми за любов" - Таласъми? За любов? Доста трудна работа честно казано. Ако се случи така, че да имате досег с подобни създания последното нещо за което ще мислите е любов.
"камък предпазващ от магии" - Сам по себе си никой камък или кристал няма да ви предпази от магия, освен ако не е превърнат в амулет за подобна цел. Ще ви издам обаче една тайна, че някои минерали притежават способността да предпазване от вредоносни духове поради физическите свойства на метала, който се съдържа в тях.
"kak da razvalq magiq na maja mi" - Гугъл знае всичко за вашия мъж.
магия за любов с снимка истинска” -Че повечето снимки са си съвсем истински.

Няма коментари:

Публикуване на коментар