31 август 2014 г.

Отговори на вашите търсения - август 2014


 По-голямата част от посетители на блога влизат тук директно, като абонирани читатели на публикации или посредством линкове от Фейсбук и различни тематични блогове и страници в интернет пространството. Ежедневно обаче към сайта има и трафик от посетители, които биват препращани чрез най-разнообразни търсения, фрази или ключови думи от Гугъл и останалите търсачки, някои от които смешни, други странни и неразбираеми, а повечето под формата на въпроси. В края на всеки месец ще изкарвам някои от тези попадения, които са ми направили впечатление и ще им давам кратък отговор или коментар, като предполагам, че ще ви бъде полезно, а вероятно и забавно.
 магии за 3 желания - Не е ли малко нескромно? Златната рибка е само в приказките.
прави ли някой магия за връщане на дадени даден заем - Сигурно се прави. Далеч по-ефективно обаче е наказването на длъжник или мошеник. Уви, някои хора разбират само от лошо.
сури думи и действия за предпазване - Ето една класическа дума за предпазване, ако ви нападат: "Помощ". За действия за предпазване, курсовете по карате са едно добро начало. Колкото до сури , доста са за да ги изброявам поединично.
магия с червен химикал - Най-мощната любовна магия! Веднага щом се сдобиете с вълшебния атрибут любимият ви ще се побърка от луда страст и няма да намери миг покой докато не бъде с вас. И това само с един... точно така - червен химикал!
билките в корана - Информация за билките търсете в специализираната литературата за ботаника и фитотерапия. В Корана иначе са споменати определени растения и храни, считани за полезни и лечебни, като маслини, чесън, царевица/жито, джинджифил, нар, фурми, банани, леща, смокини, тиквички, мляко и мед. 
„как да разберем че муската е оргинална” - Ако притежава етикет с регистрирана търговска марка или разполага с международен сертификат за качество, тогава със сигурност не е китайско менте.
уика заклинания - Не съм привърженик на Уика, така че тук едва ли ще намерите подобна информация.
жената която хвърли корана и се превърна змия - Изтървахте я за малко, тъкмо премина насам, но си изпълзя обратно в дупката.
силна магия за пари - Финансова пирамида. От това по-силна магия за парично облагодетелстване не ми е известна.
kak da otklu4a losh kismet - Не проумявам защо бихте искали да отключите лош късмет в живота си, но пък ако добрият късмет е започнал да ви омръзва донякъде е разбираемо.
"bjla magia prilep", "bjla magia prilep kakse prawi" - Бяла, пембяна... всяко чудо за три дни. Да ама не. Смятах, че манията с крило от прилеп отдавна е приключила, но явно съм в грешка. По-добре оставете бедните животинчета намира и не се занимавайте с изтребването им, особено ако не разполагате с познание как да ги използвате. Да не пропусна да отбележа и че  прилепите в България са защитен вид.
жена занимаваща се с магий - По-вероятно е да попаднете на жена, която се занимава с магии, а не с магий. Колкото и да не ви се вярва, блогът не е бюро справки, нито пък притежавам някакъв таен списък с чудотворци по земите ни, който упорито крия от читателите си.
магия на бял лист с цифри - Moже би става въпрос за откъсната страница от учебник по математика или пък е някаква нова мода на "магии" с числа, за която все още не съм разбрал.
            zavarzvanenakasmet  - Слятотописанеетруднозачетененали?
„кои са пазителите на заровените съкровища” - Хубав въпрос. В българския фолклор за такива са посочвани духовете стопани, таласъмите, дяволите и змейовете. Респективно в близкоизточните митове и легенди пазителите на заровени съкровища са джиновете. Дали наистина ги има или са просто приказки, с които старите хора плашат иманярите оставям на ваша преценка, но е факт, че немалка част от магическата обредност е посветена на прогонването или умилостивяването на тези духове и безопасното прибиране на намереното богатство.
какво означава завързан късмет - Под завързан късмет най-често се разбира умишленото отнемане на нечие щастие посредством магия, така че жертвата да е съпътствана от постоянно неудачие и с каквото и да се захваща да няма успех. В някои случаи можем да говорим и за т.нар. вързано брачно щастие, когато девойка не може да си намери жених и остава стара мома. Повече информация по темата можете да прочетете и тук.
magiite na Solomon Независимо от равинистичната апокрифна традиция, популярните псевдоепиграфи от късното средновековие в западния окултизъм и приказните легенди, не съществуват конкретни факти, които да сочат, че знаменитият пророк се е занимавал с магьосничество. Точно обратното в религиозните текстове като Библията и Коранът се твърди, че силата на цар Соломон е дарена директно от Бог и посредством нея, а не чрез магия той упражнява власт над хора, животни и демони. В арабския мистицизъм се посочва, че реалният магьосник в двора на Соломон всъщност е бил неговият везир и писар Асиф, на чието име също се приписва авторството на окултни трудове и за който се твърди, че е познавал Непроизносимото Име на Бог. До ден днешен обаче митичният владетел носи славата на един от най-великите магове, а името му неизбежно се свързва с магия и дори се е превърнало в марка на съвременната окултна търговия.
dumi za kismet - Щастие, успех, сполука, удачие, благополучие, а за повече можете да проверите в синонимния речник.
magia za sexoalno jelanie sas svesh - Бих могъл да ви кажа как да използвате свещта за сексуални преживявания, но се опасявам, че отговорът няма да ви се понрави... пък и да не ставам циничен.
koran za razvalqne na magiq - Отивате в която и да е книжарница и търсите сред различните му версии, като Коран за поправка на развалена пералня, Коран с рецепти за кисело зеле, Коран със съвети за красота и няма как да не откриете и Коран за разваляне на магии. Ако пък не успеете да намерите такъв и продавачите настойчиво се опитват да ви пробутат една и съща книга с религиозни текстове, която ви се струва скучна и неразбираема, тогава вдигнете скандал и ги обвинете, че крият магическата си литература далеч от изтерзани души. Бъдете нахални и не се отказвайте, заветният Коран с магически заклинания е някъде там и очаква да сложите ръка върху него за да разрешите всичките си проблеми.
направа на билков тамян - И точно в моя блог ли решихте, че ще откриете как се приготвя опасно наркотично средство?! Дишането на лепило вече не е ли модерно?

Няма коментари:

Публикуване на коментар