30 юни 2014 г.

Отговори на вашите търсения - юни 2014

 
По-голямата част от посетители на блога влизат тук директно, като абонирани читатели на публикации или посредством линкове от Фейсбук и различни тематични блогове и страници в интернет пространството. Ежедневно обаче към сайта има и трафик от посетители, които биват препращани чрез най-разнообразни търсения, фрази или ключови думи от Гугъл и останалите търсачки, някои от които смешни, други странни и неразбираеми, а повечето под формата на въпроси. В края на всеки месец ще изкарвам някои от тези попадения, които са ми направили впечатление и ще им давам кратък отговор или коментар, като предполагам, че ще ви бъде полезно, а вероятно и забавно.

турска магия за подчиняване - Подчиняване на какво? Може би магия за дресиране на мечки.
„магия с косми от котка и куче" - Прилага се предимно за раздяла на двама души на принципа да се мразят като куче и котка. В арабската магическа традиция такива косми се използват изключително за вредоносни практики.
мароко магия - В арабския свят Мароко е наричано земя на магията. И с право. Като едно от най-известните средища на гадатели, магьосници и лечители, наред с богатия си колорит от вярвания и обичаи и многообразието от култури (берберска, африканска, арабска, християнска, еврейска и западноевропейска), Мароко е място, което запленява със своите вълшебства и мистерии.
 казан магии - Освен очевидното си предназначение в готварството, казанът често се спряга като един от задължителните магически аксесоари на вещиците, в наложения им от Запад стереотип.
магии от корана - За хиляден път - в Корана няма магии! За неразбралите и невярващите проверете сами в българския превод на свещената книга. Мързи ви? Тогава наред с овчето стадо сте обречени да прекарате живота си в робство на заблуди и нелепи суеверия.
korana zaklinanie za - За лечение на дебилизъм? Уви, такова не ми е известно.
„koga zapo4vat da daeistvat muskite ot korana” - И точно Гугъл ли ще ви отговори на този въпрос? Защо не питате "ходжата", от който сте ги закупили?
„заключиха ми късмета,как д го отключа” - Интересно ми е как човек разбира, че някой му е заключил късмета? А да, отива при най-близкото съвременно безумие, подвизаващо се като врачка, маг или ходжа и бива облъчен с всевъзможни абсурди, които му докарват нервен срив. На печелившите честито!
„призоваване на джинове” - Попаднали сте на правилното място, но освен общообразователна информация няма да откриете повече подробности по въпроса в този блог или като цяло в публичното пространство.
„окото на назлар” - Счупен телефон! Не е назлар, а назар и не е "на", а е само окото назар.
„сувенир синиочи” - Само едно е. Синьо око или на турски се нарича назар бонджук.
историята със синьото око - Не я знам тази история, но ако е интересна случка ще се радвам и аз да я науча.
защо се отключва църква - За да се влезне в нея. Ако пък питате за поверието свързано с отключването на църковни двери с цел отваряне на късмета, описано е тук.
„ученията на древните мъдреци илмал хикма” - На български няма да намерите нищо по темата. За огромно съжаление, у нас това учение е осакатено и покварено от онези, които би трябвало да са негови представители или разни дребните шарлатани, мошеници и актьори в образа на ходжи.
лечителки за леене на куршум - За пръв път правилно написано търсене. Поздравления! Конкретни имена няма да пиша, а и не е особено трудно да се потърсят и открият подобни. Из повечето населени места има поне една местна жена, която ще е баячка или лечителка и ще извършва подобна дейност и най-вече ще е истински представител на родната лечителска/магическа традиция, а не поредната актриса или медийна звезда.
„помагат ли сурите от корана при магия” - По същия начин можем да попитаме дали християнските молитви помагат при магия. Отговорът ще е един и същ - зависи от магията, както и от духовника, лечителя или магьосника който ги използва.
как се правят арабски магии - Ако напиша в Гугъл "как се строят къщи" или "как се приготвят лекарства" дали това ще ми помогне да си построя нов дом и да се излекувам? Разбира се, че не. Най-напред се запознайте с историята на арабската магия, обща информация и различни примери за ритуални практики... и ако все още не сте се отказали и имате желанието и упорството да продължите, бих ви поздравил.
шафран магии - В арабската магия шафранът се използва като една от основните съставки в приготвянето на небезизвестното духовно (шафраново) мастило, с което се изписват свещените текстове и заклинателни формули. За магии със шафран не мисля, че ще откриете.
шафрран за премахване на магии - Шафранът не премахва магии, нито пък чубрицата или магданозът. Освен като съставка в някои ритуали и благовонни смеси в близкоизточната магическа традиция не ми е известно самостоятелно приложение на подправката за премахване на вредоносни влияния.
видове магии с кокошка - Задушена кокошка в домашна марината... а, това беше друго. Проверете в справочник за магически рецепти, където богато и подробно са описани всички ритуали с кокошки, пилета и други пернати.
черна магия с магнит - Черна магия със скъсан чехъл ми се вижда далеч по-правдоподобно, но вече нищо не ме изненадва. Сигурно и магнитите са набедени от врачкаджийското съсловие като страховити причинители на магии. Може би омагьосани магнитни фигурки, които само трябва да се залепят на хладилника на врага и той се гътва на мига.
magosnici po slaipa - Магьосници по слипове? Боя се, че това не е еротичен сайт.
„арабска приказки за възрастни” - Със сигурност блогът не е предназначен за подобни сладострастия, но бих ви насочил към приказките от 1001 нощ в оригинал, които изобилстват от еротични елементи.
jena za lubovna magiq- Дали търсите жена, на която да направите любовна магия или такава, която да я извърши на/за вас остава загадка. За всеки случай тук едва ли ще я откриете.

Няма коментари:

Публикуване на коментар