8 март 2014 г.

За забременяване



      Както обещах в предходния си пост, представям ви няколко арабски рецепти за забременяване. Изрично искам да подчертая, че методите не са заместител на конвенционалното лечение и не заменят нуждата от услугите на медицинско лице, а употребата им е на своя отговорност.

                                                      Билков мехлем

Взимат се изсушени листа от билката сапунче (Saponaria officinalis) и се смилат на ситно. Към тях се налива не много вода и се омесва до получаване на гъста каша. Сместа се слага в меден съд (задължително трябва да е от мед) на слаб огън, докато водата не се изпари от билката. След това към билката се добавя чист зехтин и повторно се разбърква докато омекне на каша. С получения мехлем се маже детеродния орган на жената след цикъл, всеки ден и по време на опити за забременяване. По този начин процедурата спомага за лесно зачеване.

Хранителна рецепта
1 кг. чист пчелен мед
20 гр. пчелно млечице
40 гр. палмов полен (Phoenix dactylifera)

Пчелното млечице се смесва с меда и се разбърква добре, след което към него се добавя палмовият полен и се разбърква докато се получи еднородна смес. От нея се яде всеки ден - по една лъжица сутрин на гладен стомах и по една лъжица вечер. Сместа трябва да се приема поне за един месец за подпомагане детеродните функции на организма.

Талисман за забременяване

Ако жена носи следния талисман ще зачене бързо, а ако бъде закачен на животно или дърво също ще му бъде помогнато да роди.

Няма коментари:

Публикуване на коментар