31 март 2014 г.

Отговори на вашите търсения - март 2014


 По-голямата част от посетители на блога влизат тук директно, като абонирани читатели на публикации или посредством линкове от Фейсбук и различни тематични блогове и страници в интернет пространството. Ежедневно обаче към сайта има и трафик от посетители, които биват препращани чрез най-разнообразни търсения, фрази или ключови думи от Гугъл и останалите търсачки, някои от които смешни, други странни и неразбираеми, а повечето под формата на въпроси. В края на всеки месец ще изкарвам някои от тези попадения, които са ми направили впечатление и ще им давам кратък отговор или коментар, като предполагам, че ще ви бъде полезно, а вероятно и забавно.

     „магии с тамян” - Изписано по подобен начин търсенето подвежда, че с тамян се извършват някакви тъмни дела, което не е правилно. Той се използва широко в магическите практики и различни видове ритуали като самостоятелно благовоние или като част от благовонните смеси за кадене.
бял лист хартия магия - Тежка магия за смърт. Блокче с листи - родово проклятие. А за тоалетната хартия да не говорим, че има и читатели със слаби сърца.
магия за привличане на мъже - Поддържане на добър външен вид и повече социални контакти е една от най-добрите естествени магии за целта.
ритуал за печат на соломон - Конкретизирайте, защото има стотици ритуали в които Печатът на Соломон се използва.
счупих синьо око - Няма нищо страшно. Вярва се, че когато амулетът синьо око се счупи /пръсне от самосебе си е приел уроките и трябва да се подмени с нов. Ако пък вие сте го счупили неволно също няма нищо фатално, подменете го с друг.
nazar bondjuk duh - Какви ли не измислици се появиха за синьото око, а сега и с дух. Този от лампата на Аладин да не би да е в почивка?
meksikansko zaklinanie za lubov bg - Блогът е за арабска магия, силно се съмнявам тук да откриете подобно.
гледачи на късмета и бъдещето - Гледачи на късмет? Много правилно. Повечето налучкват и ако успеят да отгатнат нещо за бъдещето си е чиста проба късмет.
джин и човек - Джиновете до голяма степен са настроени враждебно (и с основание) към нас, а хората ги третират с неуважение и ги приемат за симпатични духове от приказките, чието единствено предназначение е да задоволяват алчни и безмислени желания.
„ако намериш заключен катинар” - Потърси и ключа и ще си имаш работещ катинар. Извън шегата в магията затвореният катинар символизира затворен късмет, потентност, плодовитост, брачно щастие, здраве и т.н. (в зависимост от предназначението на ритуала), но обикновено се скрива на специфични места или такива, които са недостъпни за жертвата.
„симптоми живачна магия” - Сигурно очаквате засегнатият да кашля пръски живак? Нищо подобно. Симптомите не са по-различни от тези при останалите вредоносни магии, като влошено здравословно състояние, физически и психически дискомфорт, но е относително и зависи от това за какво точно е правена магията и дали изобщо е истинска. Тук е мястото да обърна внимание на една неземна глупост, с която се сблъсквам напоследък и се бълва от родните врачки като мантра на първичния ужас - магии с червен живак. Такова нещо няма. Най-малкото, че науката не е доказано наличието на подобен химичен елемент. В арабската магическа традиция се среща като легендарна субстанция, но е алегорично название на друго (засега неизвестно) вещество или продукт добиван по алхимичен път. Магиите с живак се правят с обикновен живак, а не с червен, пембен или небесно-кафяв.
„арабска стара монета на соломон” - Все още не са открити монети сечени от Соломон. Най-вероятно имате предвид мароканската монета фалус, носеща шестолъчната звезда или Печат на Соломон.
„муска с цифри и триъгълници” -  Муските или турско-арабските амулети и талисмани съдържат изписани молитви, заклинания, магически квадрати, печати съставени от цифри, букви, шрифтове, знаци и ред други известни или непознати символи, но какво точно търсите не е ясно.
с коя дуа развалят ходжите родови проклятия - Интересен въпрос. Родовото проклятие е излишно да коментирам, защото е спекула на врачките, с която ви мътят главите. В ислямската традиция няма термин родово проклятие - всякакъв вид вредоносни въздействия се спряга най-общо под названието сихр (магия). Респективно начините за лечение с употреба на ислямски молитви (дуа), използвани от духовниците са стандартни за всички видове магии. Магьосниците от своя страна вече разполагат с различни развалящи, прогонващи и защитни практики.
kakvo da pravim ako namerim cherna magiq muska - Ако намерите дадена муска изобщо няма как да знаете за какво точно е предназначена, дали за вреда, за любов или удачие, освен ако не знаете езика и разбирате значението на написаното. Стандартният начин за унищожаване е да се разкъса/разреже и да се хвърли в течаща вода, но ако e истинска магия не е достатъчно за развалянето й.
kak se pravi magia za razdyala ot grobihte - Не знам все още гробищата да са почнали да правят магии за раздяла. Опитайте с магии за раздяла от хора.
kak se pravi magia za razdyala na mij i jena izprobvana - Според вас, ако потърся в Гугъл "как се прави лесна магия за печалба от лотарията, която да е изпробвана", дали ще стана милионер?
koi evsilen v praveneto na lubovna magiq - Дядо Боже.
koi pomaga za razvalqne na magiii - Магьосниците и лечителите.
кой може дя ми помогне в нaпрaвaтa нa любовнa мaгия - У нас почти никой. Оставям на страна шепата народни магьосници, които почти няма как да се открият, освен ако не познавате лично. Всички останали или цялото съсловие и многоцветна плеяда от магове, ясновидки и псевдо ходжи само ще ви изгубят времето и финансовите средства. Или с други думи, ако искате клоунада и цирково развлечение, обърнете се към най-близката известна врачка, но ако търсите истинско решение чака ви ходене по мъките.
„арабско заклинание за любов бг” - Преведени на български или на който и да е друг език в повечето случаи стават безполезни. И да разполагате с  хиляда рецепти, след като не разбирате материята, нито смисъла и значението на това което вършите само ще си изгубите времето и усилията. Опитите за папагалско възпроизвеждане на ритуални действия няма да ви докарат до успех. Повечето хора са твърдо убедени, че  А + Б = ЧУДО... де да беше толкова лесно.
"турска магия за желание с бг превод", "магии турски с превод" - Същото важи и тук. И отново искам да подчертая и натъртя, че информацията която публикувам в блога не е предназначена за да ви учи как да правите или разваляте магии. Това няма как да стане, освен ако нямате необходимата основа и знаете как да се възползвате от написаното. Сайтът е с общообразователна насоченост и освен към по-тесен кръг от запознати е ориентиран и към широката публика или средностатистическия българин, който смята, че ходжа е синоним на престъпник, а муска е кутията на Пандора, преносител на страшни епидемии и зловещи родови проклятия.
инструкции за направа на магии И цял ферман с инструкции ще ви е безполезен поради същите причини, които коментирах по-горе.
magiq s cherna muska i sin prah - Муски се наричат турско-арабските талисмани, представляващи сгънат лист, изписан с молитви и заклинания. Муска не означава магия и в повечето случаи такава се изработва за защита от злини или за привличане на позитивни влияния. Разбира се съществуват и негативни ритуали изискващи изработка на даден талисман, който според предназначението си се скрива близо до жертвата или на специфично място. Дали е черна, бяла, зелена зависи от цвета на плата или кожата, в която е завита/зашита дадена муска и само по него няма как да разберете нищо за истинското й предназначение. Единствения начин за това е да се отвори и да се види какво пише в нея. Ако живеете в България, то най-вероятно ще имате късмета да е фалшива или поредното листче с драсканици. Колкото до синия прах, в света на магията няма каталог със стандартен набор от рецепти, така че е абсолютно невъзможно да се познава всеки един съществуващ ритуал (и компонентите му), който се извършва у нас или по чужди земи.
магии и сихири за любов - Още един бисер на принципа на счупения телефон. Сихр, членувано ас-сихр на арабски означава магия/магьосничество и няма форма за множествено число "сихири".
магия за привличане на много пари - Криза е, защо да се бъхтим за жълти стотинки, а да не забогатеем лесно с магия? Изричаме вълшебните думички, отваряме уста към небето и... престо! Потича мляко и мед.
лист от корана магии в правоъгълна форма”, магия лист от корана - Знаете ли кой извършва подобни глупости? Мошениците. Незнаещи арабски, нито можещи да пишат свещен текст и молитви, най-лесният начин да симулират изработка на муска е като директно откъснат страница от Корана и я сгънат. Освен, че е крайно неправилно и нередно е лишено от какъвто и да е ефект. Същото би било, ако започнем да късаме листи от Библията, да ги завиваме и предлагаме за чудодейни талисмани или пък за имитация на черна магия. Глупав народ - лесно се лъже!
молитви за премахване на злото - Опасявам се, че ще ви е доста трудно да премахнете злото в целия свят.
„за какво се използват картофените обелки” - За храна на прасетата.
kak da se darjim s amuleta muscata - Хранете го, поете го, а вечер преди сън му пейте приспивни песни.
"арабски знаци за пари и късмет" - Тези знаци означават пари и на арабски - $, €, £. Знаци за късмет не са ми известни. Следващия път опитайте с талисмани или заклинания.

2 коментара:

  1. Моля да дадете повече инфо за какво се използва ''червения живак''.
    Благодаря ви!

    ОтговорИзтриване
  2. Мисля, че обясних черно на бяло и достатъчно ясно, че червен живак няма. Съществуват спекулации и слухове раздухвани от мошеници за наличието на подобен химичен елемент, който се търгува за милиони долари и е радиоактивен. Ако чисто хипотетично приемем, че червен живак наистина съществува, как си представяте, че някоя родна врачка ще разполага с подобно нещо, ще се бръкне от джоба с няколко милиончета да си го купи и при това ще го пипа с голи ръце, без да й окапе косата?! Хайде стига с фантазиите вече.

    ОтговорИзтриване