23 юни 2013 г.

Арабски талисмани & изделия


Уважаеми читатели, имам удоволствието да ви представя новия сайт за арабски талисмани и изделия: arabskitalismani.blogspot.com
          Поради честите запитвания които получавам относно предлагането на услуги в сферата на магията, реших да създам място където да поднеса към широк кръг от хора своето познание в практическа форма.

На посочения линк ще откриете талисмани, които служат за помощ в различните житейски сфери, както и определени благовонни смеси от редки арабски билки и смоли за пречистване и разваляне на негативни въздействия. Предназначени са за онези от вас, които искат да се сдобият с нещо качествено и истинско, а не просто поредните комерсиални и посредствени творения или негодни китайски сувенири с които масово е залят пазара и които повечето окултни светила и експерти ще се опитат да ви пробутат като чудодейни.

         Всички от предлаганите талисмани и изделия са ръчно изработени от подбрани материали и природни продукти, като съм се постарал да спазя необходимите изисквания и съблюдения и най-вече да представляват творение, което бих създал и използвал лично за себе си. Поради времето и усилията, които отнема изработката на всеки талисман, засега разполагам само с единични бройки, а някои най-вероятно няма да направя отново. Ако в бъдеще има интерес, постепенно ще предоставя по-голямо количесто и ще разширя разнообразието на предлаганите видове, според ресурсите и времето с което разполагам.

Държа да спомена, че в сайта не се предлагат чудотворни решения на лични проблеми или лампата на Аладин от приказките, но ако търсите автентични и качествени магически талисмани - това е вашето място!

Няма коментари:

Публикуване на коментар